Dijeta za skidanje sala sa stomaka kukova butina zadnjice!! Prirodno 100 %

Odavno ste želeli da obučete mini suknju ali vam višak sala na butinama to ne dozvoljava…ili se ustručavate da nosite uske majce zbog sala na stomaku
Možda vas ipak najviše muče široki bokovi…
Probajte dijetu koja će vam pomoći da samo za dve nedelje istopite salo sa najkritičnijih delova tela.
Dijeta za skidanje sala sa stomaka kukova butina zadnjice

Ako niste zadovoljne debljinom svojih butina, obimom svog struka ili svojih kukova, znajte da niste jedine. Ti delovi tela su kritični za skoro svaku ženu. A da epitet „kritični” nisu dobili sasvim slučajno govori i činjenica da, čak i kada ste na najrigoroznijim dijetama, kilogrami se najteže skidaju upravo sa tih mesta. Zašto je to tako, ne znamo. Ali, znamo kako da istopite masne naslage i konačno imate vitke noge, tanak struk i uzane kukove! Sve što je potrebno jeste da se pridržavate dijete koju vam predstavljamo u ovom broju i umereno, ali redovno, vežbate!

Dijeta za skidanje sala sa butina, kukova, stomaka …pročišćuje jetru
Autorka ove dijete, En Luiz Džitlmen, akcenat stavlja na čišćenje jetre. Zašto? Budući da se mnoge štetne materije talože u ovom organu, to smanjuje njegovu moć razlaganja masnoća, koja je jedna od njegovih osnovnih funkcija. Postoji više razloga zašto jetra ne „radi” kako treba, a najčešći su: unos hrane bogate „lošim” masnoćama, alergije, preterano lučenje insulina, zloupotreba alkohola i lekova naravno, česta izloženost stresu. Sve ovo za posledicu ima taloženje masnih naslaga i povećanje telesne težine. Ono što je dobro kod dijetalnog plana dr Džitlmen je što istovremeno ubrzava mršavljenje i uspešno kontroliše lučenje hormona. Znači, posle ove dijete nećete samo izgledati mršavije, već ćete i biti zdraviji!

Dijeta Plan A – brzo topljenje sala
Najbolji način da počnete detoksikaciju jetre je da iz ishrane izbacite namirnice koje štetno deluju na nju, a to ćete uraditi već u prve dve nedelje. U zabranjene namirnice spadaju mlečni proizvodi, žitarice, hleb, zobene pahuljice, skrobno povrće, masna hrana, kofein, gazirani napici, alkohol, veštački zasladivači, šećer, sirće i svi prelivi za jela. Dozvoljeno vam je da jedete jaja, posno meso (junetina, piletina i ćuretina), ribu, povrće bez skroba (brokole, kelj…), sok od brusnice, a za pripremu jela koristidete isključivo laneno ulje.
Zvuči restriktivno, ali efekat je zapanjujući. Za samo dve nedelje ovaj niskokalorični jelovnik će vam pomoći da se brzo oslobodite viška kilograma, preoblikujete telo i što je najvažnije, istopite salo sa najkritičnijih delova tela – struka, butina i kukova. Istraživanja su pokazala da su osobe koje su se pridržavale ove dijete uspele da se oslobode celulita i smanje obim struka za neverovatnih 20 cm!

Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar