Neobična i jednostavna metoda biološkog podmlađivanja i isceljenja organizma.


Glavna osobina našeg genetskog pamćenja je u tome da ono sadrži „arhivu“ celog našeg života.

Tu je sve: kakvi ste bili u detinjstvu, kako ste izgledali u mladosti, kakvi postali u zrelosti, kako izgledate i kakvo je vaše zdravlje sada. U tome i jeste suština da ćelije „pamte“ sve fizičke kopije vašeg organizma, od rođenja, pa sve do današnjeg dana.



I, ako je sada čovek bolestan i nemoćan, njegova DNK poseduje i kopiju, kada je organizam bio zdrav i mlad. Organizmu je samo potrebno povratiti tu informaciju, podsetiti ga na to. I u tome će pomoći vaša lična fotografija.

A suština ove jednostavne metode je u sledećem:

Ovu fotografiju treba prilepiti na staklenu teglu (bokal) lepljivom trakom. Prednja strana slike ide na spoljni deo staklenog suda.

Uzmite običnu čistu teglu (bokal) i svoju fotografiju iz mladih dana. Na fotografiji treba da budete samo vi. Poželjno je da na njoj niste stariji od  25 godina. Idealno je- što mlađi, to bolje.

Ovu fotografiju treba prilepiti na staklenu teglu (bokal) lepljivom trakom. Prednja strana slike ide na spoljni deo staklenog suda.

Neobična i jednostavna metoda biološkog podmlađivanja i isceljenja organizma.

Zatim, na suprotnoj strani tegle (bokala), prekoputa slke, zalepite takođe lepljivom trakom komad aluminijumske folije. Sada sud treba napuniti vodom.

Ovu fotografiju treba prilepiti na staklenu teglu (bokal) lepljivom trakom. Prednja strana slike ide na spoljni deo staklenog suda.

Voda će biti nosilac na koji će vaša slika „prepisati“ svoj fotoobraz. Da, ova tečnost poseduje jedinstvene osobine zbog fenomena pamćenja. Da li ste ikad čuli izraz – „voda pamti“? Drugim rečima ona može primati u sebe, pamtiti i prenositi bilo koju informaciju u obliku elektromagnetnih talasa.

    Fenomen pamćenja omogućava vodi da čuva i deli  sa okolinom podatke, koji nose svetlo, misao, muzika, molitva i obična reč. Čak i komunikacija ljudi međusobno deluje na ove strukture. Naučnici su dokazali da se kroz vodu može uticati na organizam čoveka. Voda podseća na novi kompakt disk na kojom možete uraditi bilo koji zapis. Zato je najbolje  koristiti čistu filtriranu vodu. Voda ispod česme, ili prokuvana voda ne sme da se koristi. Može se koristiti kupovna (flaširana) negazirana voda. Ako postoje mogućnost koristite vodu sa izvora ili bunara – to je idealna varijanta.

Dakle, dodajte vodu u stakleni sud tako da nivo tečnosti bude iznad ivice slike. Kada je voda nasuta, počinje proces aktivacije. Informacija koja dolazi od vaše slike, dospeva na aluminijumsku foliju, koja je po principu satelita, prikuplja i fokusira.

Ovaj prenos informacija traje 12 sati. Ako ste nasuli vodu u večernjim časovima, ujutro je možete koristiti. Zapreminu suda je neophodno birati ne na osnovu veličine slike, već na osnovu količine vode koju ćete koristiti u toku dana.

„Fotoeliksir“ možete piti u toku celog dana, u vama najzgodnije vreme. Pije se manjim gutljajima, ograničenja po količini ispijene tečnosti ne postoje. Ova voda će prenositi informaciju vašim ćelijama o vašem mladalačkom izgledu. Kada se češće to dešava, ta informacija se  jače zabeleži u vašoj „ćelijskoj memoriji“

Možete i da se umivate takvom vodom, ili da je dodajete u kadu za vreme kupanje. Nekoliko kapi „fotoeliksira“, žene mogu nakapati u svoje kreme i tako doneti ćelijama informaciju o vašem mladalačkom izgledu.

    Sećate se kako smo učili pesmice u školi? Bubali smo ih od strofe do strofe, ponavljajući po nekoliko desetina puta. Nakon toga, te pesmice smo pohranjivali u mozgu, i čak, sada posle mnogo-mnogo godina, još  uvek se nekih sećam , a prošlo je toliko vremena! To je rezultat delovanja našeg „telesnog mozga“, koji pamti metodom ponavljanja.

NAPOMENA: Prijem aktivirane vode mora biti regularan (svakodnevan) u roku od 3 meseca.

Za vreme korišćenja „informacione tečnosti“, u procesu obnavljanja, kod vas se može pojačati apetit. To ne treba da vas zabrinjava, štaviše, neophodno je jesti sve ono što organizam traži.



Vodu držite na suvom mestu, dalje od sunčane svetlosti i kuhinjskih aparata. Nemojte je stavljati u frižider.

Informacija je preuzeta (i prevedena na srpski jezik, prevod: Natalija Laketić) iz knjige Eduarda Vituka „Podmlađenje organizma – Ključevi mladosti“ (Эдуард Витюк „Омоложение организма – Ключи к молодости„) , eksperta u oblasti psihološke bezbednosti i rehabilitacije, člana ruskog profesionalnog društva lekara i Evropske lige psihoterapije.
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar