Narodni lekovi za lečenje papiloma (visećih bradavica).

Papiloma virus (viseće bradavice)  je veoma  rasprostranjena infekcija, a u rizičnu grupu spadaju svi slojevi stanovništva koji imaju polne odnose. Upotreba prezervativa ne garantuje zaštitu od virusa, jer se on prenosi pri bilo kakvom kontaktu sa kožom ili sluzokožom nosioca virusa.

Postoji na stotine vrsta papiloma virusa, ali ne predstavljaju svi opasnost po zdravlje čoveka i nije ih se teško osloboditi . Papilomu možete ukloniti u kućnim uslovima koristeći jednostavna, prirodna a usto veoma efikasna sredstva.

Preporuke lekara ruske alternativne medicine:



Jabukovo sirće za lečenje virusnih bradavica.

Smatra se da je jabukovo sirće jedan od najdelotvornijih kućnih lekova.

Sipajte malo jabukovog sirćeta na vatni tupfer, ili čist peškir i natapajte papilom tri puta dnevno. Da biste što bezbednije sproveli proceduru, možete razblažiti sirće sa manjom količinom vode pre tretiranja papilome

Nakon par dana, primetićete kako papilom menja boju. Radite ovu proceduru u toku nekoliko nedelja dok ona sama ne otpadne.

Lečenje papiloma virusa rusom (rosopasom)

U lečenju papiloma virusa najbolji lek je lekovita trava, rusa (rosopas). Najbolja metoda je – mazanje bradavica rusom (sokom žute boje koji biljka luči) 3-4 puta u intervalima od 2-3 minuta. Proceduru sprovoditi 2-3 puta dnevno. Ovakva intenzivna terapija će dati maksimalan rezultat.

Sok od krompira za lečenje bradavica

U borbi sa ovom infekcijom pomoći će sok od krompira. Ovaj narodni lek za lečenje bradavica inhibira aktivnosti različitih infekcija i leči ih. Bolje je  koristiti sok od crvenog krompira.








Priprema:

– Krompir dobro operite i sitno izrendajte.
– Sok iscedite kroz nekoliko slojeva gaze.
– Uzimajte 2 puta dnevno po 100 ml pola sata pre jela. Kura lečenje  traje 2 meseca.
– Kontraindikacije: smanjena želudačna kiselost i teška forma šećernog dijabetesa.

Lekoviti sok krompira takođe je odličan u lečenju karcinoma, čira na želucu, edema i oboljenja jetre.

Ricinusovo ulje u lečenju papiloma virusa

Ricinusovo ulje je veoma korisno u borbi sa papilomima i bradavicama, jer u sebi sadrži kiselinu iritirajuću za bradavice i postiže njihovo potpuno  isušivanje. Bradavicu i kožu oko nje mazati ujutru i uveče ricinusovim uljem. Efekat se najbolje vidi  posle 3-4 nedelje korišćenja ricinusovog ulja.

Beli luk i ulje čajevca

Beli luk i ulje čajnog drveta imaju antivirusna svojstva koja pomažu u borbi protiv bradavica zbog čega one brže nestaju. Nanesite par kapi ulja čajevca na bradavicu i zalepite flasterom. Obzirom da je ulje čajevca jako, savetuje se da ga prvo razblažite vodom.

Isto tako, možete da zgnječite par češnjeva belog luka, staviti na bradavicu i zalepite flaster preko nje.

Važno je zaštititi zdravu kožu kada koristite bilo koji tretman ili lek kako bi uklonili bradavice.

Najjednostavniji način za to je da se koža oko bradavice premaže vazelinom ili sličnim proizvodom.

Ovde: Melem za viseće brdavice





Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar