Lečenje raka totalnom terapijom Rudolfa Brojsa


Tvorac “Totalne terapije” protiv raka i drugih bolesti je poznati Austrijski narodni lekar Rudolf Brojs. Posvetio je gotovo pola svog života lečenju bolesti putem alternativne medicine. Brojs smatra da se rak (kancer) i tumor hrane čvrstom hranom i šećerima pa je osnova njegovog lečenja u gladovanju, odnosno korišćenju samo sokova od povrća i određenih čajeva. Na prvi pogled, ova metoda deluje strašno zbog pomenutog gladovanja ali postoje brojna iskustva izlečenih ljudi koja ćemo preneti na kraju teksta. Telo se na taj naćin prečišćava od svih toksina i štetnih materija. “Totalna terapija” za lečenje raka traje 42 dana i u tom periodu je normalno da izgubite kilograme, u proseku 10-15kg. Da bi terapija uspela potrebno je biti disciplinovan i uporan, i ispoštovati sva njena pravila, ne koristiti alkohol, kafu i druge napitke osim sokova i čajeva koje ćemo preneti u nastavku. Budite fokusirani na pozitivne misli i izbegavajte stres. Brojs ne savetuje koiršćenje njegove terapije uporedo sa drugim terapijama i nemojte je koristiti uporedo sa hemoterapijom ili usled velike oslabljenosti organizma.
Totalna terapija Rudolfa Brojsa



Kao što smo pomenuli, terapija se svodi na korišćenje svežeg soka od povrća i čajeva. Potrebno je koristiti organsko povrće kako bi se izbegao štetan uticaj hemikalija.

Za sokove od povrća koristi se:

-300 gr. cvekle

-100 gr. šargarepe

-100 gr. korena celera

-30 gr. bele rotkve, a ako nemate belu može i crna.

-30gr krompira  koji je posebno važan kod raka jetre. Ukoliko vam ne odgovara ukus krompirovog soka onda možete koristiti čaj od ljuske, tako što ćete šaku ljuske kuvati 2-4 minuta u 2,5dl vode.

Pomoću aparata za ceđenje sokova napravite sok od gore pomenutog povrća, procedite ga kroz cedaljku ili gazu, a gusti ostatak bacite jer je on čvrstog stanja što pogoduje raku, kao što smo na početku rekli. Sok se konzumira u gutljajima, na način koji ćemo objasniti u nastavku. Najvise se koristi pola litra soka dnevno.
Uputstvo za primenu terapije:

1. Ujutru, čim se probudite pije se čaj za bubrege, pola šolje u gutljajima. Čaj se koristi samo prve 3 nedelje. Količina za taj period je: 15 gr preslice (rastavić), 10 gr koprive, 8 gr troskota i 6 gr kantariona. Upotreba: uzeti prsohvat mešavine i prelite sa 1.25 dl vruće vode, neka odstoji 10 minuta pa presuti u drugi veći sud, a od taloga opet prokuvati čaj sa dve šolje vruće vode, pa dodati u prethodni sud da se pomeša sa prvim čajem. Čaj se pije hladan, tri puta dnevno od dobijene količine, ujutru, podne i pred spavanje.

2. Pola sata do sat kasnije pije se mešani čaj od žalfije 1-2 šolje. Priprema čaja: ravnu kašiku žalfije staviti u pola litra ključale vode, pustiti da vri tri minuta, skloniti sa vatre pa dodati po prsohvat matičnjaka, kantariona i nane. Ostaviti poklopljeno 10 minuta.

3. Nakon narednih pola sata ili sat, popiti gutljaj soka od mešanog povrća tako što ćete ga zadržati u ustima da se sjedini sa pljuvačkom, a ne odmah da ga progutate.

4. Posle 15 minuta uzeti gutljaj-dva čaja od zdravca.

5. Posle čaja od zdravca se pije “plućni čaj” koji se sastoji od muške i ženske bokvice, islabdske mahovine, plućnjaka, dobričice i divizme. Nije obavezno da sve biljke imate, neke ne mogu lako da se nabave pa koristite one koje imate. Od jednake količine pomenutih biljaka uzima se jedan prsohvat i preliva sa 1,25 dl vruće vode i ostavlja da odstoji 10 min.

6. Nakon više od 15 minuta skuvati čaj od nevena.

Procedura je takva da se čajevi i sok uzimaju naizmenično, dva-tri čaja pa gutljaj-dva soka i tako u krug.

Ova procedura nije strogo definisana i ne znači da ćete ceo dan morati da budete sa čajem ili sokom u rukama, uputstvo je tu da pomogne ljudima u organizovanju rasporeda uzimanja, stim da treba poštovati razmak od bar 15 minuta izmedju čajeva i soka.

Terapija optimalno traje 42 dana i nakon nje polako prelazite na laganiju hranu, u manjim, a češćim obrocima, prve dve nedelje kako bi se organizam ponovo navikao. Nikako se nemojte prejedati nakon prestanka terapije.
Brojsova terapija iskustvo na linkovima ispod:



http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/05/24/izlecila-se-brojsovom-metodom-brojsova-terapija-sve-na-jednom-mestu-i-jos-mnogo-raznih-saveta/

http://tetkasaveta.wordpress.com/totalna-terapija-po-brojsu-moje-iskustvo/

http://www.milosav-cabrilo.com/book/

http://vegan.editboard.com/t377p60-totalna-terapija-rudolfa-brojsa
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar